UKS DRAGON FIGHT CLUB SOCHACZEW zaprasza 25.04.2010 (niedziela) na otwarty turniej ALMMA 9. Zawody odbędą się w Sochaczewie na sali sportowej Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji przy ul. Olimpijskiej 3.
ALMMA 9 Jedyne zawody w Polsce w całości nagrywane i za darmo udostępniane na www.ALMMA.pl
Zawody pod patronatem firm: OLIMP-SPORT NUTRION oraz PORIDA Sprzęt sportowy
PLAN ZAWODÓW
7:00-9:00 - ważenie zawodników
9:30 - omówienie przepisów
10:00 - uroczyste otwarcie imprezy
Zawody składają się z:
- pojedynczych starć pierwszego kroku (zarówno ograniczona formuła jak i pełne mma)
- turnieju w ograniczonej formule (junior, senior)
- turnieju MMA (tylko seniorzy)
Szczegółowy regulamin wraz z wagami w załączniku już wkrótce na almma.pl.
Istnieje możliwość noclegu na macie.Baza noclegowa (hotele,agroturystyki,itp.) dostępna u organizatora mejlowo.
Wpisowe 40 pln do 08.04.2010r. po tym terminie i w dniu imprezy 60 pln.
Wpisowe należy wpłacać na konto: Dragon Club mBank: 19 1140 2004 0000 3202 6264 9927 W tytule proszę podać : -nazwisko i imię -nazwę klubu lub miasto które reprezentuje
ZGŁOSZENIA NA ZAWODY PROSZĘ WYSYŁAĆ na adres: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. !!!
Informacje: Sławomir Cypel Tel.603 177 070
E-mail. Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Zapraszamy! Będzie się działo :)
Komentarze i pytania odnośnie zawodów mozna również zamieszczać w komentarzach poniżej.

Komentarze
Czy istnieje możliwość zmiany formuły w której się startuje? Mam na myśli czy np z pojedynczej walki pierwszych kroków można przepisać się do turnieju - w dniu zawodów?
mam pytanie - czy na 9 edycji AL MMA będzie kategoria wagowa -55 kg ???
Pozdrawiam !!
Jak coś ja Mam wagę
czy już można załatwić wszystkie formalności z almma w październiku,ju ż się teraz zapisać jeżeli mam kartę lkarską i ubezpieczenie
dziewczyny mogą walczyć w dowolnych kat. wag.
zapisy na każde z zawodów ruszają na miesiąc przed zawodami.
Nie widzę problemu aby o 9.30 podczas omawiania przepisów podać ilość zawodników w poszczególnych kategoriach.
Nie ma żadnych obostrzeń co do zawodników już gdzieś startujących,AL MMA jak sama nazwa mówi jest adresowana do amatorów .Gdzie zaczyna się zawodowstw a kończy się amatorstwo w MMA w Polsce, nie wiem.Mam u siebie juniora który stoczył dwie walki za kasę ,jedną wygrywając.Czy jest zawodowcem?
Uważam ,że komuś kto stoczył kilka-kilkanaście walk w profesjonalnie zorganizowanych galach za pieniądze wstyd było by walczyć z amatorami. Zostawiam to do oceny zgłaszających się na zawody.
Zanim zadasz pytanie przeczytaj regulamin.
ps oprocz tych uwag co podalem mysle ze najlepiej zorganizowany turnbiej amatorski w polsce jedyny minus to to ze zawsze w sochaczewie jest ale jak jest dobry turniej to i z zakopanego przejada;P:D
Co do rozpiski to oczywiście będzie napisana na tablicy.Na macie żółtej od 10 rusza turniej Juniorów na czerwonej Ograniczona Formuła .Obydwa turnieje trwają do walk finałowych dopiero po ich zakończeniu rusza turniej Pełna Formuł MMA.
W chwili obecnej nie ma żadnych ograniczeń co do przynależności klubowej.Co do zgłoszeń to proszę mnie pytać na dzień przed imprezą.
nie
Cytuję Kuba:
Nie wiem,zadaj mi to pytanie w sobotę.
A o której skończymy zależy od ilości startujących.
Czy istnieje możliwość zmiany formuły w której się startuje? Mam na myśli czy np z pojedynczej walki pierwszych kroków można przepisać się do turnieju - w dniu zawodów?
Startuje jutro w ALMIE
tylko czy w zwiazku z zaistniala sytuacja - katastrofa rzadowa i smierc prezydenta, impreza sie odbedzie?
Mówię tu o wygranej walce, lub całym turnieju. Pozdrawiam!
Zwycięzcy turniejów dostają medale dyplomy i-sam nie wiem co- mam do dyspozycji 21 nagród firmy olimp, 21 nagród firmy PORIDA, 10 spodenek firmy SLAM ,dla najszybszego i dla najlepszego zawodnika ALMMA rasz +spodenki firmy MAD DOG.
Na pewno zawodni którzy zajmą 1,2,3 miejsca w pełnej formule MMA otrzymają nagrody,jak z innymi zdecyduje w dniu imprezy.Pierwszych 200 w biurze dostaje napoje Firmy Olimp.
W związku z powyższym ilu jest startujących w poszczególnych kat. wag. dowiecie się 25 w niedziele.
A wiadomo już mniej więcej w jakiej kolejności będą toczyły się walki?
Ijak powiedział Gustlik :a to wszystko przeplatane pojedynczymi starciami :)Dodam tylko ,iż panie w ilości jak na razie sztuk sześć walczyć będą przed finałami.
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.